Antyoksydanty pokarmowe a korzyści zdrowotne

Zapraszam Was serdecznie na najbliższy wykład na temat „Antyoksydanty pokarmowe a korzyści zdrowotne”,

które poprowadzi dr hab. Jadwiga Hamułka, prof. SGGW oraz dr hab. Agata Wawrzyniak prof. SGGW w najbliższą środę o godz 17:15 w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159c, na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II. Będzie to ostatnie spotkanie przed świętami.
W styczniu, i lutym Wszechnica żywieniowa zaprasza na niestepujące wykłady:
18 stycznia
Czy cholesterol jest dobry?
• dr n. med. Ewa Wieniawska-Szewczyk (Zakład Biochemii, Warszawski Uniwersytet Medyczny)
15 lutego
O diecie w internecie
• dr hab. Lucyna Kozłowska (Katedra Dietetyki, SGGW)
 Wykłady są bezpłatne i każdy może je wysłuchać osobiście, lub w internecie. Prelekcje transmitowane są on line (kliknij) – szczegóły na podanej niżej stronie internetowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.